Pred vama je prvi broj B magazina, koji smo brižljivo pripremili u nameri da vam putovanje učinimo zanimljivijim, udobnijim i bržim. Ideja za pokretanje ovog časopisa u vezi je sa istorijatom i principima rada preduzeća Bogojević Reisen, osnovanog daleke 1993. godine. Dugi niz godina direktor ovog preduzeća bio je Zoran Bogojević.

Zahvaljujući njegovoj viziji i sposobnosti, Bogojević Reisen postao je vaš nezaobilazni partner u putovanjima na relaciji Srbija–Švajcarska. Poverenje koje ste nam ukazali je naša najbolja reklama. Danas ovom prestižnom firmom rukovodi Bojan Bogojević, sledeći viziju svog oca Zorana i jasan stav prema kome je zadovoljstvo putnika uvek na prvom mestu. Ovaj magazin je, dakle, jedan od ishoda ovakvih poslovnih principa.

Pred vama je drugi broj B magazina, koji sada vec tradicionalno postaje vaš pratilac na relacijama naše firme Bogojevic reisen. Ideja za pokretanje prvog broja bila je da vam se, pre svega, omoguci što lagodnija i udobnija vožnja. Dobra praksa i saradnja ostvarena između naših klijenata i firme Bogojevic reisen pokazala se, putem vaših reakcija, i u domenu ovog casopisa.

Vaši pozitivni komentari bili su podsticaj za nas, clanove redakcije, da na ovom izdanju radimo predanije i istrajnije. U drugom broju nastavljamo zapocete vizije. Zajednicke težnje su bile da vam donesemo mnoštvo interesantih tekstova iz razlicitih oblasti kako bi svaki citalac mogao pronaci nešto što ga posebno zanima. Pred vama su tekstovi iz domena kulture i umetnosti, lepote i zdravlja, zabave i razonode, sporta, niz reportaža i intervjua koji ce vam ovog leta biti verni saputnici. Nadamo se da cemo i ovim brojem opravdati vaše poverenje i biti po vašoj meri.

Pred vama je treći broj „B magazina“, koji smo, sada već tradicionalno, pripremili sa posebnom pažnjom i željom da vam putovanje protekne što ugodnije i zanimljivije. Ovo izdanje pratiće vas ka vašim destinacijama do kraja 2015. godine. U skladu s tim, donosimo vam niz novina u tekstovima i intervjuima koji su u vezi sa drugom polovinom ove godine. Zabeležili smo sve letošnje blistave momente naših kolektivnih sportova, pa vas tako u sportskoj rubrici očekuju tri ekskluzivna intervjua sa našim trofejnim selektorima. U skladu sa krajem godine i dobom najposećenijih slava, možete čitati o slavskim običajima i tradicionalnim srpskim jelima. Nezaobilazne su i uvek aktuelne prirodne lepote, kulturne znamenitosti iz različitih krajeva naše zemlje, kao i saveti za lepšu svakodnevicu. Ponosno vam predstavljamo intervjue sa zvezdama iz sveta muzike i filma, među kojima su razgovori sa najprestižnijim imenima naših scena. Trudili smo se da budemo sistematični, predani i interesantni i da svoje vizije što kvalitetnijeg „B magazina“ podelimo sa vama. Sa nadom da smo i ovim izdanjem u tome uspeli i tako opravdali vaše poverenje, do sledećeg broja, Redakcija