Zoran Bogojević

Zoran Bogojević, osnivač i dugogodišnji direktor preduzeća "Bogojević Reisen" je daleke 1993. godine krenuo sa prevozom putnika na relaciji Zürich – Ćuprija jednim autobusom. Od samog početka zadao je sebi visoke ciljeve i insistirao na visokom kvalitetu pružanja usluga i uvodjenju inovacija, sto je preduzeće izdvojilo od konkurencije.

Broj putnika se povećavao veoma brzo jer su u nama prepoznali sigurnost, pouzdanost, najviši nivo usluge, tako da ubrzo jedan autobus postaje nedovoljan. Vozni park je počeo da se uvećava, a taj trend je nastavljen do danas. Moderni autobusi visoke turističke klase sa svim pratećim udobnostima postaju sinonim ovog preduzeća.

Zoran Bogojević je uspešno vodio preduzeće dugi niz godina, ali su ga teška bolest i iznenadna smrt presreli u ostvarivanju svih zadatih ciljeva. Nakon smrti osnivača i dugogodišnjeg direktora Zorana Bogojevića, njegov sin Bojan Bogojević je nastavio da sprovodi viziju svog oca, i od 2009. godine se nalazi na čelu preduzeća.

Bojan Bogojević je ostao dosledan svom ocu i nastavio utabanim putem, pridržavajući se zadatih kriterijuma pa je nastavio sa uvodjenjem inovacija i pružanjem usluga najvišeg kvaliteta. Pod njegovim vođstvom preduzeće proširuje polaske i uvodi nove linije.

Svih ovih godina preduzeće se izdvaja kao lider u prevozu putnika na relaciji Švajcarska – Srbija, i može se pohvaliti činjenicom da ima tradiciju dužu od 25 godina.